Ottelurapsa: KFV Segeberg – JyPK03U


Nyt vetää blogistin sanavarasto hinkalon pohjia, sen verran koville ottaa katsoa vihreiden sankarittarien kyynelehtiviä kasvoja juuri tauonneen ottelun jälkeen. Ylläoleva video tiivistää Timon sanoin pelin ja koko turnauksen, en pysty paremmin tätä pelillistä tarinaa tiivistämään.

Itse peli oli raastavaa taistelua jokaisesta pallosta, 1-0 syntyi oman pään kommunikaatiokatkoksesta josta saksalaistyttö riisti pallon ja pisti sen verkkoon ohi Hetan. Eka jakso jatkui aavistuksenomaisesti saksalaisten hallitessa peliä, vihreä ei saanut riittävän hyvin palloa todella korkealla puolustaneen Segebergin linjan yli. Muutamat pallot voimakkaat saksatteret siivosivat varmasti. Toisella jaksolla vihreä jatkoi puurtamista ja puolikkaita paikkoja saatiin painettua saksalaispäätyyn. Uhrautuva puolustus oli vain vetopaikkojen edessä ja muutama tontti päätyi joko yli tai ohi. Lopussa saksattaret pelasivat lajinomaisesti aikaa, joka pallonhaku kesti. Vielä viimeisellä minuutilla Emma pääsi vetämään vasurilla kaaripallon oikeaan yläkulmaan, tämän maalivahti torjui kulmaksi. Kulmaan nousi jokainen vihreäpaita ja myös Heta, kulman purun jälkitilanteessa Segebergin paras pelaaja pääsi vielä läpi ja leimasi JyPK03U päättymisleiman 2-0 osumalla. Iloa, kyyneleitä ja jääpusseja, niistä on kunnon jalisturnaukset tehty. Ja tämä on ollut JALISTURNAUS jonka kaikki muistamme, ilman mitaleitakin. Olemme samoilla sijoilla kuin mm. AIK ja yksi keskisuomainen PaRi (hävisivät tällä samalla kierroksella Huddingelle 2-0)
Nyt tämä karavaani lähtee pesemään kainalot ja kuivaa kyyneleet. Tappio saa tuntua mutta jo nyt bussin takaosassa kuuluu iloisempaa sorinaa. Hienoa tytöt, yhdessä eteenpäin toisia tukien!

Yhteiskuva KFV Segeberg – JyPK03U

Leave a comment